Ga naar desktop versie

Informatie

Informatie toernooi

Jan Schrama toernooi 2019

Informatie

De informatie van het toernooi is voorlopig te bekijken via de pagina's voor de desktopversie

Jan Schrama toernooi 2019

Algemene info

In het pinksterweekeinde van 14, 15 en 16 mei 2019 organiseert V.V. Foreholte voor de achtste keer het Jan Schrama toernooi. Een toernooi dat wordt gekenmerkt door een veelvoud aan deelnemende verenigingen uit de randstad, de enthousiaste inzet van zeer vele vrijwilligers, een gezellige sfeer rondom de velden en het horecaplein, de supersnelle presentatie van uitslagen en standen op beeldschermen en via deze website ook op smartphones, tablet en de computer thuis.
De sponsors zijn gevonden in de ING en de Vrienden van Foreholte, waarmee het financieel mogelijk is geworden om dit toernooi te organiseren.

Dit toernooi is vernoemd naar Jan Schrama die nadat hij jaren invulling had gegeven aan het jeugdvoorzitterschap een belangrijke functie binnen de materiaalcommissie vervult. Op de achtergrond besteedt hij al decennia lang veel tijd en energie aan onze vereniging.

Dit toernooi dragen we ook op aan de grote groep medewerkers die onze vereniging rijk is en die we bijzonder waarderen.

We wensen u een sportief toernooi toe en hopen dat u zult genieten van het verblijf op ons fantastische sportpark. Want daar doen we het met z'n allen voor.

Jan Schrama toernooi 2019

Plattegrond

De informatie van het toernooi is voorlopig te bekijken via de pagina's voor de desktopversie

Jan Schrama toernooi 2019

Huishoudelijk reglement

Het Jan Schrama Jeugdvoetbaltoernooi wordt gehouden op het Sportcomplex ‘Elstgeest’ aan de Sportlaan te Voorhout, telefonisch te bereiken onder nummer 0252-210751.

• Bij aankomst dient u uw auto op de daarvoor aangewezen plaatsen te par keren. Volg hiervoor de instructies op van de mensen die bij de parkeer plaatsen staan.
•  U dient zich uiterlijk een drie kwartier voor aanvang te melden bij de toernooicommissie. Deze kunt u vinden in het clubgebouw. Een verwijzing naar deze ruimte zult u in het gebouw aantreffen. Indien u niet tijdig aanwezig kunt zijn verzoeken wij u dit vooraf, via uw vereniging bij de toernooileiding (email adres: b.vrolijk@ziggo.nl) kenbaar te maken.
•    De velden worden aangeduid met 1 tot en met 5 en kunnen vervolgens een A of B nummering hebben, daar waar het velden voor de E- en F-junioren betreft. U treft de benummering aan op de  plattegrond.
•    Gelet op het grote aantal teams en het beperkt aantal kleedkamers gelden de volgende regels:
•    Iedere vereniging krijgt één kleedkamer of een gedeelte van een kleedkamer toegewezen waar de spullen van het team kunnen worden neergelegd. Bij het delen van de kleedkamer zal worden aangegeven welk gedeelte van de kleedkamer het team ter beschikking krijgt.
•    Er is een beperkte douchegelegenheid. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van de douches in de toegewezen kleedkamer. Wij adviseren om het douchen zoveel mogelijk te beperken. Dit in verband met eventueel lange wachttijden.
•    De kleedkamer dient netjes achtergelaten te worden, wat inhoud, alle rommel in de prullenbakken zodat er geen afval op de grond of banken achterblijft.
•    Het is ten strengste verboden om in de kleedkamers te roken.
•    Vernielingen die plaatsvinden door een vereniging worden in rekening gebracht (wij gaan er natuurlijk vanuit dat dit niet nodig is).
•    Voor waardevolle spullen zal een locker ter beschikking gesteld worden. Deze lockers vindt u in het Kleedkamercomplex. Tegen een borg van 10,- euro ontvangt u hiervoor bij de wedstrijdleiding een sleutel.
•    De wedstrijdbal wordt aan de scheidsrechter verstrekt. Na afloop van de wedstrijd dient de bal weer bij deze te worden ingeleverd. Bij het zoekraken van de bal zorgen beide teams dat deze zo snel mogelijk terugkomt. Dit om onnodig oponthoud te voorkomen.
•    Er mag geen glaswerk vanuit de kantine meegenomen worden naar buiten.
•    Voor uw afval verwijzen wij naar de daarvoor bestemde afvalbakken.
•    Gelet op de aanwezige sanitaire voorzieningen zijn een aantal mobiele toiletten geplaatst, zowel voor bij het clubgebouw als bij het horecaplein. Wij verzoeken iedereen deze voorzieningen alleen te gebruiken waar ze voor bestemd zijn.
•    De prijsuitreiking vindt direct na de laatst gespeelde wedstrijden plaats. Er wordt niet gewacht op teams of verenigingen die zich op dat moment aan het omkleden zijn.
•    Bij een eventueel ongeval verzoeken wij direct de EHBO in te schakelen. Dit om handelingen te voorkomen die nadelig zouden kunnen zijn voor de betrokken speler. Geef de EHBO-er en de betrokken speler de ruimte. Met z’n allen er omheen staan helpt niet.
•   Indien een speler door een ongeval naar het ziekenhuis of dokterspost moet, dient een begeleider van de vereniging hem te vergezellen.
•   Verder wijzen wij u op de Tien Geboden die u bij aankomst uitgereikt zult krijgen en die te maken hebben met  de Waarden en Normen waar onze vereniging voor staat.

Jan Schrama toernooi 2019

Regels kunstgras

Foreholte en de hockeyvereniging stellen tijdens de wedstrijden en nevenactiviteiten de kustgrasvelden voor het publiek open, zodat u uw team van dichtbij kan zien voetballen. Dit betekent wel dat er een aantal regels zijn waar iedereen zich aan moet houden:
1   Rook niet op het veld en laat geen sigaretten of lucifers vallen;
2   Draag geen spikes of schoenen met lange (stalen) noppen;
3   Laat geen honden toe op het veld;
4   Deponeer uw kauwgom en ander afval in de afvalbakken en niet  op het veld of daar omheen;
5   Op de velden worden geen drankjes genuttigd.;
6   Vermijd  puntige of scherpe objecten op de kunstgrasvelden;
7   Maak uw schoenen schoon voordat u het veld betreedt.

Onze veld-coördinatoren zullen er op toezien of alles volgens de regels verloopt.
Dank u voor uw medewerking!

Jan Schrama toernooi 2019

Reglement toernooi

Reglement Jan Schrama toernooi

1. De wedstrijden worden gespeeld conform de reglementen van de KNVB.
2.  Protesten tegen arbitrale beslissingen zijn niet mogelijk.
3.  Het eerstgenoemde team van een wedstrijd in het wedstrijdschema wordt aangemerkt als het thuisspelende team”.
4.   Het “thuisspelende team” zal bij gelijkend tenue reserveshirts moeten dragen. De reserveshirts of hesjes worden door de organisatie verstrekt.
5.   Er wordt tijdens de wedstrijd niet gewisseld van speelhelft tenzij de wedstrijdleiding anders beslist.
Het “thuisspelende team” verdedigt het doel aan de zijde van de kantine.
6. De wedstrijden worden "centraal"gestart en afgefloten.
7.   Tijdens de wedstrijden is er geen beperking m.b.t. het aantal wisselspelers.
8.   Bij het bepalen van de eindstand in een poule gelden in volgorde de 
volgende criteria:
•   aantal punten
•   doelsaldo
•   aantal gescoorde doelpunten
•   onderling resultaat
9.   Mochten twee teams in een poule op dezelfde plaats eindigen op grond van de criteria in regel 7 dan zullen er 5 strafschoppen door de teams worden genomen. Is er dan nog geen beslissing dan zullen door de overige spelers strafschoppen genomen worden tot er een beslissing is. Zijn alle spelers geweest dan wordt verder gegaan met de spelers van de serie van vijf.
10.   Mochten meer dan twee teams in een poule op dezelfde plaats eindigen op grond van de criteria in regel 7 dan zullen de teams beurtelings één strafschop nemen om de volgorde te bepalen. De doelverdedigers van deze teams zullen beurtelings het doel verdedigen.
11. Mocht een wedstrijd in de finalepoule gelijk eindigen dan volgt de strafschoppenprocedure uit regel 8 om de winnaar aan te wijzen.
12. De V.V. Foreholte kan niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen van spelers, begeleiders of toeschouwers, dan wel schade aan, verlies of diefstal van enig voorwerp.
13. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooileiding (te herkennen aan een witte polo met daarop vermeld: toernooileiding).

Jan Schrama toernooi 2019

Snelheidsmeter

Snelheidsmeter

Elke speler mag in twee pogingen laten zien hoe hard hij/zij kan schieten. Er zijn per leeftijdsgroep prijzen voor het beste resultaat individueel (niet bij F-categorie) en voor de teamprestatie.

Hou goed in de gaten wanneer je team aan de beurt is en bij welke snelheidsmeter je moet zijn. Er is geen ruimte in het schema om op een andere tijd dan aangegeven te schieten.

Bij de individuele score gaat het om de hoogste score. Is dat gelijk dan wordt gekeken naar de gemiddelde score.
Bij de teamprestatie geeft de gemiddelde score van een team de doorslag.

Laat zien hoe hard je kunt schieten......

Jan Schrama toernooi 2019

Deelnemende verenigingen

Klik op teams voor deelnemende teams van betreffende vereniging
Aangemelde verenigingen
Vereniging Plaats Teams
Alphense Boys 0 teams
1 0 teams
ASC Oegstgeest 25 teams
Be Fair Waddinxveen 1 teams
v.v. BSM Bennebroek 1 teams
BVCB Bergschenhoek 1 teams
r.v.v. Coal Rotterdam 1 teams
s.v. DIOS Nieuw-Vennep 4 teams
DOSR Roelofarendsveen 8 teams
r.k.v.v. DSS Haarlem 2 teams
FC Lisse Lisse 2 teams
v.v. Foreholte Voorhout 46 teams
s.v. Geel-Wit 20 Haarlem 3 teams
s.v. Hillegom Hillegom 2 teams
s.v. Hoofddorp Hoofddorp 3 teams
v.v. HSV Heiloo 1 teams
HVV Den Haag 2 teams
s.v. Kickers '69 Leimuiden 1 teams
s.v. KMD Wateringen 5 teams
Koninklijke HFC Haarlem 5 teams
Legmeervogels Uithoorn 2 teams
l.v.v. Lugdunum Leiden 2 teams
Meerburg Zoeterwoude-Rijndijk 1 teams
v.v. Noordwijk Noordwijk 4 teams
r.k.s.v. Onze Gezellen Haarlem 2 teams
s.v. Overbos Hoofddorp 1 teams
v.v. Quick Boys Katwijk 6 teams
Rijnsburgse Boys Rijnsburg 6 teams
RKDES Kudelstaart 1 teams
v.v. Schoten Haarlem 1 teams
v.v. SEV Leidschendam 1 teams
v.v. SJC Noordwijk 4 teams
Stompwijk '92 Stompwijk 1 teams
TAVV Ter Aar 1 teams
v.v. Ter Leede Sassenheim 6 teams
r.k.v.v. Teylingen Sassenheim 2 teams
v.v. TOGB Berkel en Roderijs 7 teams
v.v. UNO Hoofddorp 1 teams
v.v. Valken '68 Valkenburg ZH 3 teams
rkvv Van Nispen De Zilk 2 teams
Voorschoten '97 Voorschoten 3 teams
VVSB Noordwijkerhout 1 teams
v.v. XerxesDZB Rotterdam 1 teams
FC Zoetermeer Zoetermeer 2 teams

Jan Schrama toernooi 2019

>

Mededelingen

Over deze website en updaten van uitslagen
Deze website is geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones die voorzien zijn van de nieuwste browsers. Ga hiervoor naar de knop SMARTPHONE/MOBIEL. Mocht dit op je smartphone niet werken kijk dan via de knop PROGRAMMA & UITSLAGEN.
Updaten van de uitslagen kan helaas ALLEEN via deze knoppen gebeuren.
Op tijd aanwezig zijn
In het programma kunt u bij PROGRAMMA & UITSLAGEN zien op welke tijd u verwacht wordt op ons sportpark. Alle teams moeten op die tijd aanwezig zijn, ook als u in het wedstrijdschema ziet dat de eerste wedstrijd voor uw team later gepland staat. Omdat ook de snelheidsmeter in het programma is opgenomen en er zowel bij de snelheidsmeter als de wedstrijden wijzigingen op het laatste moment kunnen zijn dringen wij er op aan deze tijd van aanwezig zijn aan te houden. Dank voor uw medewerking.
Wijzigingen in de indeling / tijden
Het kan zijn dat het programma nog enigszins aangepast moet worden. In dat geval is het mogelijk dat de tijden van de snelheidsmeter zullen wijzigen. Houd dit in de gaten!
Overigens kan je de indeling van van snelheidsmeter en kleedkamers vinden via INFORMATIE.
Impressie eerdere toernooien
Wil je op YouTube een impressie van het toernooi van voorgaande jaren zien kijk dan bij INFORMATIE.
Programma niet zichtbaar op website
Het programma wordt pas op de dag van het toernooi zelf op de website zichtbaar. Indelingen worden wel eerder gepubliceerd. De contactpersonen krijgen ruim op tijd informatie over het toernooi digitaal toegestuurd.
Op maandag geen snelheidsmeter bij C-junioren
Helaas is het hockeyveld door onvoorziene omstandigheden op maandag niet beschikbaar. Daarom is er helaas geen snelheidsmeter voor de C-junioren beschikbaar. Onze excuses hiervoor.

Jan Schrama toernooi 2019

Indeling

Hiermee kan je je pouleindeling zien. Ook vind je zo de kleedkamer en de tijd dat je bij de snelheidsmeter wordt verwacht. Zorg ervoor dat je op de aangegeven tijd bij de snelheidsmeter bent. Er is geen ruimte in het schema om in te halen!!

Jan Schrama toernooi 2019

Zoek je team en indeling

Indeling van poule. Tevens kleedkamer en tijd snelheidsmeter.
A
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Alph. Boys JO9-1
JO9-1 8 09:20 ZAT
ASC JO10-2
JO10-1 1 09:20 ZON
ASC JO10-3
JO10-3 1 10:00 ZON
ASC JO10-4
JO10-4 1 10:20 ZON
ASC JO10-5
JO10-5 2 10:40 ZON
ASC JO10-6
JO10-6 2 11:00 ZON
ASC JO11-1
JO11-2 3 09:40 ZON
ASC JO11-2
JO11-3 3 10:00 ZON
ASC JO11-3
JO11-4 3 10:20 ZON
ASC JO12-2
JO12-3 12 09:46 MAA
ASC JO12-3
JO12-4 12 11:41 MAA
ASC JO13-1
JO13-2 3 16:04 ZAT
ASC JO13-2
JO13-3 13 13:46 ZAT
ASC JO13-3
JO13-4 13 14:09 ZAT
ASC JO15-3
JO15-3 6 14:55 ZON
ASC JO15-4
JO15-4 10 14:32 ZON
ASC JO8-1
JO8-1 1 09:20 ZAT
ASC JO8-2
JO8-2 1 09:40 ZAT
ASC JO8-3
JO8-3 1 10:00 ZAT
ASC JO8-4
JO8-4 2 10:20 ZAT
ASC JO8-5
JO8-5 2 10:40 ZAT
ASC JO8-6
JO8-6 2 11:00 ZAT
ASC JO9-1
JO9-1 3 09:20 ZAT
ASC JO9-2
JO9-3 3 10:00 ZAT
ASC JO9-3
JO9-4 3 10:20 ZAT
ASC JO9-4
JO9-6 4 11:00 ZAT
B
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Be Fair JO12-3
JO12-3 9 10:55 MAA
BSM JO10-3
JO10-5 7 10:40 ZON
BVCB JO11-1
JO11-1 17 09:00 ZON
C
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Coal JO12-1
JO12-1 10 11:41 MAA
D
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
DIOS JO10-1
JO10-1 10 09:20 ZON
DIOS JO10-2
JO10-2 10 09:40 ZON
DIOS JO12-2
JO12-3 4 11:18 MAA
DIOS JO15-4
JO15-3 7 14:32 ZON
DOSR JO10-1
JO10-3 4 10:00 ZON
DOSR JO10-2
JO10-4 4 10:20 ZON
DOSR JO11-1
JO11-3 5 10:00 ZON
DOSR JO11-2
JO11-4 5 10:20 ZON
DOSR JO8-2
JO8-2 7 09:40 ZAT
DOSR JO8-3
JO8-6 7 11:00 ZAT
DOSR JO9-2
JO9-3 7 10:00 ZAT
DOSR JO9-3
JO9-5 8 10:40 ZAT
DSS JO10-3
JO10-1 16 09:20 ZON
DSS MO15-1
MO15-1 20 12:04 ZAT
F
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
FC Lisse JO12-2
JO12-1 8 09:23 MAA
FC Lisse JO12-5
JO12-4 8 09:00 MAA
Foreholte JO10-1
JO10-1 11 09:20 ZON
Foreholte JO10-2
JO10-2 11 09:40 ZON
Foreholte JO10-3
JO10-3 11 10:00 ZON
Foreholte JO10-4
JO10-4 12 10:20 ZON
Foreholte JO10-5
JO10-5 12 10:40 ZON
Foreholte JO10-6
JO10-6 12 11:00 ZON
Foreholte JO11-1
JO11-1 13 11:00 ZON
Foreholte JO11-2
JO11-2 13 09:40 ZON
Foreholte JO11-3
JO11-3 13 10:00 ZON
Foreholte JO11-4
JO11-4 14 10:20 ZON
Foreholte JO11-5
JO11-5 14 10:40 ZON
Foreholte JO11-6M
JO11-5 19 10:40 ZON
Foreholte JO12-1
JO12-1 1 10:09 MAA
Foreholte JO12-2
JO12-2 2 10:32 MAA
Foreholte JO12-3
JO12-3 13 11:18 MAA
Foreholte JO12-4
JO12-4 13 11:18 MAA
Foreholte JO13-1
JO13-1 1 14:09 ZAT
Foreholte JO13-2
JO13-2 11 14:32 ZAT
Foreholte JO13-3
JO13-3 11 15:18 ZAT
Foreholte JO13-4
JO13-4 12 13:00 ZAT
Foreholte JO13-5
JO13-4 12 13:46 ZAT
Foreholte JO14-1
JO14-1 1 14:09 MAA
Foreholte JO14-2
JO14-2 3 16:04 MAA
Foreholte JO14-3
JO14-3 4 13:46 MAA
Foreholte JO15-1
JO14-1 2 16:04 MAA
Foreholte JO15-2
JO15-2 1 16:04 ZON
Foreholte JO15-3
JO15-3 2 14:09 ZON
Foreholte JO15-4
JO15-4 3 13:00 ZON
Foreholte JO15-5
JO15-4 4 15:18 ZON
Foreholte JO8-1
JO8-1 11 09:20 ZAT
Foreholte JO8-2
JO8-2 11 09:40 ZAT
Foreholte JO8-3
JO8-3 11 10:00 ZAT
Foreholte JO8-4
JO8-4 11 10:20 ZAT
Foreholte JO8-5
JO8-5 6 10:40 ZAT
Foreholte JO8-6
JO8-6 6 11:00 ZAT
Foreholte JO9-1
JO9-1 13 09:20 ZAT
Foreholte JO9-2
JO9-2 13 09:40 ZAT
Foreholte JO9-3
JO9-3 13 10:00 ZAT
Foreholte JO9-4
JO9-4 13 10:20 ZAT
Foreholte JO9-5
JO9-5 14 10:40 ZAT
Foreholte JO9-6
JO9-5 14 10:40 ZAT
Foreholte JO9-7
JO9-6 14 11:00 ZAT
Foreholte MO11-1
MO11-1 19 10:09 MAA
Foreholte MO13-1
MO13-1 19 10:32 MAA
Foreholte MO15-1
MO15-1 19 11:41 ZAT
Foreholte MO15-2
MO15-1 19 11:41 ZAT
G
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Geel Wit JO9-4
JO9-4 9 10:20 ZAT
Geel-Wit JO15-1
JO15-2 11 15:41 ZON
Geel-Wit JO9-2
JO9-3 9 10:00 ZAT
Geel-Wit MO11-1
MO11-1 20 09:00 MAA
H
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Hillegom JO11-1
JO11-1 7 09:00 ZON
Hillegom JO13-2
JO13-2 8 14:55 ZAT
Hoofddorp JO14-4
JO14-2 5 14:09 MAA
Hoofddorp JO8-2
JO8-1 15 09:20 ZAT
Hoofddorp JO9-1
JO9-1 15 09:20 ZAT
HSV JO15-2
JO15-3 8 13:23 ZON
HVV JO14-2
JO14-1 13 13:00 MAA
HVV JO14-5
JO14-3 14 14:55 MAA
J
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
JO6-1#1
JO6-1 16 MAA
JO6-1#2
JO6-1 16 MAA
JO6-1#3
JO6-1 16 MAA
JO6-1#4
JO6-1 16 MAA
JO7-1#1
JO7-1 17 MAA
JO7-1#2
JO7-1 17 MAA
JO7-1#3
JO7-1 17 MAA
JO7-1#4
JO7-1 17 MAA
K
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Kickers JO9-1
JO9-4 10 10:20 ZAT
KMD JO11-1
JO11-1 8 09:20 ZON
KMD JO11-2
JO11-2 8 09:40 ZON
KMD JO11-3
JO11-3 9 10:00 ZON
KMD JO11-4
JO11-4 9 10:20 ZON
KMD JO11-5
JO11-5 9 10:40 ZON
Kon. HFC JO12-4
JO12-2 6 10:09 MAA
Kon. HFC JO12-6
JO12-3 6 10:32 MAA
Kon. HFC JO13-3
JO13-1 6 16:04 ZAT
Kon. HFC JO13-8
JO13-4 16 13:00 ZAT
Kon. HFC JO15-6
JO15-2 12 14:09 ZON
L
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Legmeervogels JO12-1
JO12-1 5 12:04 MAA
Legmeervogels JO9-2
JO9-2 17 09:40 ZAT
Lugdunum JO10-1
JO10-6 20 11:00 ZON
Lugdunum JO12-1
JO12-2 7 09:23 MAA
M
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Meerburg JO9-2
JO9-2 5 09:40 ZAT
N
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Noordwijk JO8-2
JO8-2 12 09:40 ZAT
Noordwijk JO8-3
JO8-3 12 10:00 ZAT
Noordwijk JO8-4
JO8-4 12 10:20 ZAT
Noordwijk JO9-2
JO9-2 12 09:40 ZAT
O
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Onze Gezellen JO13-1
JO13-1 5 15:41 ZAT
Onze Gezellen JO14-1
JO14-1 12 15:41 MAA
Overbos JO15-2
JO15-2 5 13:23 ZON
Q
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Quick Boys JO12-3
JO12-2 11 10:55 MAA
Quick Boys JO12-4
JO12-4 11 09:00 MAA
Quick Boys JO14-1
JO14-2 6 13:00 MAA
Quick Boys JO14-2
JO14-3 9 15:18 MAA
Quick Boys MO11-3
MO11-1 21 09:46 MAA
Quick Boys MO13-1
MO13-1 17 09:00 MAA
R
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Rijnsb. Boys JO13-2
JO13-3 14 15:18 ZAT
Rijnsb. Boys JO14-2
JO14-2 7 13:46 MAA
Rijnsb. Boys JO14-3
JO14-3 10 15:18 MAA
Rijnsb. Boys JO8-1
JO8-1 16 09:20 ZAT
Rijnsb. Boys JO9-4
JO9-5 16 10:40 ZAT
Rijnsb. Boys JO9-5
JO9-6 16 11:00 ZAT
RKDES JO13-1
JO13-1 7 14:55 ZAT
S
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Schoten JO13-1
JO13-3 4 13:00 ZAT
SEV JO15-2
JO15-4 15 13:46 ZON
SJC JO10-2
JO10-2 15 09:40 ZON
SJC JO11-1
JO11-2 15 09:40 ZON
SJC JO8-2
JO8-3 5 10:00 ZAT
SJC JO8-3
JO8-5 5 10:40 ZAT
Stompwijk JO13-1
JO13-2 9 13:00 ZAT
T
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
TAVV JO9-2
JO9-6 10 11:00 ZAT
Ter Leede JO10-4
JO10-6 16 11:00 ZON
Ter Leede JO12-1
JO12-1 3 10:55 MAA
Ter Leede JO13-1
JO13-1 2 13:23 ZAT
Ter Leede JO15-1
JO14-1 11 14:55 MAA
Ter Leede MO11-1
MO11-1 22 09:23 MAA
Ter Leede MO15-1
MO15-1 0 12:04 ZAT
Teylingen JO13-1
JO13-3 15 14:32 ZAT
Teylingen JO8-1
JO8-5 4 10:40 ZAT
TOGB JO10-6
JO10-3 17 10:00 ZON
TOGB JO12-2
JO12-2 9 12:04 MAA
TOGB JO13-3
JO13-2 10 14:09 ZAT
TOGB JO14-2
JO14-2 8 14:32 MAA
TOGB JO15-3
JO15-2 13 14:55 ZON
TOGB JO15-4
JO15-4 14 15:18 ZON
TOGB JO8-6
JO8-6 4 11:00 ZAT
U
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
UNO JO10-5
JO10-5 22 10:40 ZON
V
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Valken JO12-1M
JO12-4 15 09:46 MAA
Valken MO11-1
MO11-1 16 10:55 MAA
Valken MO13-1
MO13-1 16 09:46 MAA
Van Nispen JO15-1
JO15-3 9 16:04 ZON
Van Nispen JO8-1
JO8-4 17 10:20 ZAT
Voorschoten JO14-5
JO14-3 15 14:32 MAA
Voorschoten MO13-1
MO13-1 14 10:55 MAA
Voorschoten MO15-1
MO15-1 22 12:27 ZAT
VVSB JO13-3
JO13-4 17 15:41 ZAT
X
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
XerxesDZB JO11-1
JO11-1 21 09:20 DON
Z
Team Poule Kleedk Snelhm Dag
Zoetermeer JO10-2
JO10-2 6 09:40 ZON
Zoetermeer JO10-6
JO10-4 6 10:20 ZON
h4>Jan Schrama toernooi 2019

Indeling vanmorgen

Indeling van poule. Tevens kleedkamer en tijd snelheidsmeter.
Vanmorgen zijn er geen wedstrijden!

Jan Schrama toernooi 2019

Indeling vanmiddag

Indeling van poule. Tevens kleedkamer en tijd snelheidsmeter.
Vanmiddag zijn er geen wedstrijden!

Jan Schrama toernooi 2019

Indeling alle dagen

Indeling van poule. Tevens kleedkamer en tijd snelheidsmeter.
INDELING POULE JO10-1 (ZONDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO10-2 1 09:20 u.
DIOS JO10-1 10 09:20 u.
DSS JO10-3 16 09:20 u.
Foreholte JO10-1 11 09:20 u.
INDELING POULE JO10-2 (ZONDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
DIOS JO10-2 10 09:40 u.
Foreholte JO10-2 11 09:40 u.
SJC JO10-2 15 09:40 u.
Zoetermeer JO10-2 6 09:40 u.
INDELING POULE JO10-3 (ZONDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO10-3 1 10:00 u.
DOSR JO10-1 4 10:00 u.
Foreholte JO10-3 11 10:00 u.
TOGB JO10-6 17 10:00 u.
INDELING POULE JO10-4 (ZONDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO10-4 1 10:20 u.
DOSR JO10-2 4 10:20 u.
Foreholte JO10-4 12 10:20 u.
Zoetermeer JO10-6 6 10:20 u.
INDELING POULE JO10-5 (ZONDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO10-5 2 10:40 u.
BSM JO10-3 7 10:40 u.
Foreholte JO10-5 12 10:40 u.
UNO JO10-5 22 10:40 u.
INDELING POULE JO10-6 (ZONDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO10-6 2 11:00 u.
Foreholte JO10-6 12 11:00 u.
Lugdunum JO10-1 20 11:00 u.
Ter Leede JO10-4 16 11:00 u.
INDELING POULE JO11-1 (ZONDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
BVCB JO11-1 17 09:00 u.
Foreholte JO11-1 13 11:00 u.
Hillegom JO11-1 7 09:00 u.
KMD JO11-1 8 09:20 u.
XerxesDZB JO11-1 21 09:20 u.
INDELING POULE JO11-2 (ZONDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO11-1 3 09:40 u.
Foreholte JO11-2 13 09:40 u.
KMD JO11-2 8 09:40 u.
SJC JO11-1 15 09:40 u.
INDELING POULE JO11-3 (ZONDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO11-2 3 10:00 u.
DOSR JO11-1 5 10:00 u.
Foreholte JO11-3 13 10:00 u.
KMD JO11-3 9 10:00 u.
INDELING POULE JO11-4 (ZONDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO11-3 3 10:20 u.
DOSR JO11-2 5 10:20 u.
Foreholte JO11-4 14 10:20 u.
KMD JO11-4 9 10:20 u.
INDELING POULE JO11-5 (ZONDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
Foreholte JO11-5 14 10:40 u.
Foreholte JO11-6M 19 10:40 u.
KMD JO11-5 9 10:40 u.
INDELING POULE JO12-1 (MAANDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
Coal JO12-1 10 11:41 u.
FC Lisse JO12-2 8 09:23 u.
Foreholte JO12-1 1 10:09 u.
Legmeervogels JO12-1 5 12:04 u.
Ter Leede JO12-1 3 10:55 u.
INDELING POULE JO12-2 (MAANDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
Foreholte JO12-2 2 10:32 u.
Kon. HFC JO12-4 6 10:09 u.
Lugdunum JO12-1 7 09:23 u.
Quick Boys JO12-3 11 10:55 u.
TOGB JO12-2 9 12:04 u.
INDELING POULE JO12-3 (MAANDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO12-2 12 09:46 u.
Be Fair JO12-3 9 10:55 u.
DIOS JO12-2 4 11:18 u.
Foreholte JO12-3 13 11:18 u.
Kon. HFC JO12-6 6 10:32 u.
INDELING POULE JO12-4 (MAANDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO12-3 12 11:41 u.
FC Lisse JO12-5 8 09:00 u.
Foreholte JO12-4 13 11:18 u.
Quick Boys JO12-4 11 09:00 u.
Valken JO12-1M 15 09:46 u.
INDELING POULE JO13-1 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
Foreholte JO13-1 1 14:09 u.
Kon. HFC JO13-3 6 16:04 u.
Onze Gezellen JO13-1 5 15:41 u.
RKDES JO13-1 7 14:55 u.
Ter Leede JO13-1 2 13:23 u.
INDELING POULE JO13-2 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO13-1 3 16:04 u.
Foreholte JO13-2 11 14:32 u.
Hillegom JO13-2 8 14:55 u.
Stompwijk JO13-1 9 13:00 u.
TOGB JO13-3 10 14:09 u.
INDELING POULE JO13-3 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO13-2 13 13:46 u.
Foreholte JO13-3 11 15:18 u.
Rijnsb. Boys JO13-2 14 15:18 u.
Schoten JO13-1 4 13:00 u.
Teylingen JO13-1 15 14:32 u.
INDELING POULE JO13-4 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO13-3 13 14:09 u.
Foreholte JO13-4 12 13:00 u.
Foreholte JO13-5 12 13:46 u.
Kon. HFC JO13-8 16 13:00 u.
VVSB JO13-3 17 15:41 u.
INDELING POULE JO14-1 (MAANDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
Foreholte JO14-1 1 14:09 u.
Foreholte JO15-1 2 16:04 u.
HVV JO14-2 13 13:00 u.
Onze Gezellen JO14-1 12 15:41 u.
Ter Leede JO15-1 11 14:55 u.
INDELING POULE JO14-2 (MAANDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
Foreholte JO14-2 3 16:04 u.
Hoofddorp JO14-4 5 14:09 u.
Quick Boys JO14-1 6 13:00 u.
Rijnsb. Boys JO14-2 7 13:46 u.
TOGB JO14-2 8 14:32 u.
INDELING POULE JO14-3 (MAANDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
Foreholte JO14-3 4 13:46 u.
HVV JO14-5 14 14:55 u.
Quick Boys JO14-2 9 15:18 u.
Rijnsb. Boys JO14-3 10 15:18 u.
Voorschoten JO14-5 15 14:32 u.
INDELING POULE JO15-2 (ZONDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
Foreholte JO15-2 1 16:04 u.
Geel-Wit JO15-1 11 15:41 u.
Kon. HFC JO15-6 12 14:09 u.
Overbos JO15-2 5 13:23 u.
TOGB JO15-3 13 14:55 u.
INDELING POULE JO15-3 (ZONDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO15-3 6 14:55 u.
DIOS JO15-4 7 14:32 u.
Foreholte JO15-3 2 14:09 u.
HSV JO15-2 8 13:23 u.
Van Nispen JO15-1 9 16:04 u.
INDELING POULE JO15-4 (ZONDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO15-4 10 14:32 u.
Foreholte JO15-4 3 13:00 u.
Foreholte JO15-5 4 15:18 u.
SEV JO15-2 15 13:46 u.
TOGB JO15-4 14 15:18 u.
INDELING POULE JO6-1 (MAANDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
JO6-1#1 16 u.
JO6-1#2 16 u.
JO6-1#3 16 u.
JO6-1#4 16 u.
INDELING POULE JO7-1 (MAANDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
JO7-1#1 17 u.
JO7-1#2 17 u.
JO7-1#3 17 u.
JO7-1#4 17 u.
INDELING POULE JO8-1 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO8-1 1 09:20 u.
Foreholte JO8-1 11 09:20 u.
Hoofddorp JO8-2 15 09:20 u.
Rijnsb. Boys JO8-1 16 09:20 u.
INDELING POULE JO8-2 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO8-2 1 09:40 u.
DOSR JO8-2 7 09:40 u.
Foreholte JO8-2 11 09:40 u.
Noordwijk JO8-2 12 09:40 u.
INDELING POULE JO8-3 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO8-3 1 10:00 u.
Foreholte JO8-3 11 10:00 u.
Noordwijk JO8-3 12 10:00 u.
SJC JO8-2 5 10:00 u.
INDELING POULE JO8-4 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO8-4 2 10:20 u.
Foreholte JO8-4 11 10:20 u.
Noordwijk JO8-4 12 10:20 u.
Van Nispen JO8-1 17 10:20 u.
INDELING POULE JO8-5 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO8-5 2 10:40 u.
Foreholte JO8-5 6 10:40 u.
SJC JO8-3 5 10:40 u.
Teylingen JO8-1 4 10:40 u.
INDELING POULE JO8-6 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO8-6 2 11:00 u.
DOSR JO8-3 7 11:00 u.
Foreholte JO8-6 6 11:00 u.
TOGB JO8-6 4 11:00 u.
INDELING POULE JO9-1 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
Alph. Boys JO9-1 8 09:20 u.
ASC JO9-1 3 09:20 u.
Foreholte JO9-1 13 09:20 u.
Hoofddorp JO9-1 15 09:20 u.
INDELING POULE JO9-2 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
Foreholte JO9-2 13 09:40 u.
Legmeervogels JO9-2 17 09:40 u.
Meerburg JO9-2 5 09:40 u.
Noordwijk JO9-2 12 09:40 u.
INDELING POULE JO9-3 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO9-2 3 10:00 u.
DOSR JO9-2 7 10:00 u.
Foreholte JO9-3 13 10:00 u.
Geel-Wit JO9-2 9 10:00 u.
INDELING POULE JO9-4 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO9-3 3 10:20 u.
Foreholte JO9-4 13 10:20 u.
Geel Wit JO9-4 9 10:20 u.
Kickers JO9-1 10 10:20 u.
INDELING POULE JO9-5 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
DOSR JO9-3 8 10:40 u.
Foreholte JO9-5 14 10:40 u.
Foreholte JO9-6 14 10:40 u.
Rijnsb. Boys JO9-4 16 10:40 u.
INDELING POULE JO9-6 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
ASC JO9-4 4 11:00 u.
Foreholte JO9-7 14 11:00 u.
Rijnsb. Boys JO9-5 16 11:00 u.
TAVV JO9-2 10 11:00 u.
INDELING POULE MO11-1 (MAANDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
Foreholte MO11-1 19 10:09 u.
Geel-Wit MO11-1 20 09:00 u.
Quick Boys MO11-3 21 09:46 u.
Ter Leede MO11-1 22 09:23 u.
Valken MO11-1 16 10:55 u.
INDELING POULE MO13-1 (MAANDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
Foreholte MO13-1 19 10:32 u.
Quick Boys MO13-1 17 09:00 u.
Valken MO13-1 16 09:46 u.
Voorschoten MO13-1 14 10:55 u.
INDELING POULE MO15-1 (ZATERDAG)
Team Kleedk Snelh.meter
DSS MO15-1 20 12:04 u.
Foreholte MO15-1 19 11:41 u.
Foreholte MO15-2 19 11:41 u.
Ter Leede MO15-1 0 12:04 u.
Voorschoten MO15-1 22 12:27 u.

Jan Schrama toernooi 2019

Wedstrijden

Laat het wedstrijdprogramma zien

Jan Schrama toernooi 2019

Poule-indeling

De poule-indeling volgt later, evenals de kleedkamer indeling. Ook de tijden dat je team bij de snelheidsmeter wordt verwacht kan je dan hier vinden.

Jan Schrama toernooi 2019

Wedstrijden

De wedstrijden van het toernooi kan je hier nog niet bekijken. Tijdens het toernooi zullen zowel de wedstrijden als de uitslagen live worden bijgehouden en te volgen zijn via deze pagina's vanaf 1 uur voor het begin van het betreffende dagdeel!

Jan Schrama toernooi 2019

Uitslagen wedstrijden

Tijdens het toernooi kan je hier de uitslagen en standen in de poule zo snel mogelijk na afloop van een wedstrijd zien.

Jan Schrama toernooi 2019

Uitslagen snelheidsmeter

Tijdens het toernooi kan je hier de uitslagen van de snelheidsmeter zien. De beste individuele resultaten per leeftijdsklasse kan je zo volgen. Voor alle teams wordt de gemiddelde teamscore bijgehouden.

Jan Schrama toernooi 2019

Uitslagen / standen

Toon uitslagen en standen

Jan Schrama toernooi

Uitslagen snelheidsmeter

Jan Schrama toernooi 2019

Tijdschema dagdeel

Jan Schrama toernooi 2019

Programma per dagdeel

zaterdagmorgen
Wedstrijden (nog) niet zichtbaar!
(zichtbaar vanaf 1 uur voor start)

Jan Schrama toernooi 2019

Programma per dagdeel

zaterdagmiddag
Wedstrijden (nog) niet zichtbaar!
(zichtbaar vanaf 1 uur voor start)

Jan Schrama toernooi 2019

Programma per dagdeel

Zondagmorgen
Wedstrijden (nog) niet zichtbaar!
(zichtbaar vanaf 1 uur voor start)

Jan Schrama toernooi 2019

Programma per dagdeel

Zondagmiddag
Wedstrijden (nog) niet zichtbaar!
(zichtbaar vanaf 1 uur voor start)

Jan Schrama toernooi 2019

Programma per dagdeel

Maandagochtend
Wedstrijden (nog) niet zichtbaar!
(zichtbaar vanaf 1 uur voor start)

Jan Schrama toernooi 2019

Programma per dagdeel

Maandagmiddag
Wedstrijden (nog) niet zichtbaar!
(zichtbaar vanaf 1 uur voor start)

Jan Schrama toernooi 2019

Wedstrijden per poule vandaag

Jan Schrama toernooi 2019

Wedstrijden per poule vanmorgen

vanmorgen
Unknown column 'wdpoulenr' in 'order clause'