Tijdens de toernooidagen is deze website geoptimaliseerd voor weergave op mobiele smartphones, tablets enz. Op deze manier kunt u tijdens het toernooi direct op ons sportcomplex en thuis de uitslagen volgen.

Mededelingen

 

Over deze website en updaten van uitslagen
Deze website is geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones die voorzien zijn van de nieuwste browsers. Ga hiervoor naar de knop SMARTPHONE/MOBIEL. Mocht dit op je smartphone niet werken kijk dan via de knop PROGRAMMA & UITSLAGEN.
Updaten van de uitslagen kan helaas ALLEEN via deze knoppen gebeuren.

Op tijd aanwezig zijn
In het programma kunt u bij PROGRAMMA & UITSLAGEN zien op welke tijd u verwacht wordt op ons sportpark. Alle teams moeten op die tijd aanwezig zijn, ook als u in het wedstrijdschema ziet dat de eerste wedstrijd voor uw team later gepland staat. Omdat ook de snelheidsmeter in het programma is opgenomen en er zowel bij de snelheidsmeter als de wedstrijden wijzigingen op het laatste moment kunnen zijn dringen wij er op aan deze tijd van aanwezig zijn aan te houden. Dank voor uw medewerking.

Wijzigingen in de indeling / tijden
Het kan zijn dat het programma nog enigszins aangepast moet worden. In dat geval is het mogelijk dat de tijden van de snelheidsmeter zullen wijzigen. Houd dit in de gaten!
Overigens kan je de indeling van van snelheidsmeter en kleedkamers vinden via INFORMATIE.

Impressie eerdere toernooien
Wil je op YouTube een impressie van het toernooi van voorgaande jaren zien kijk dan bij INFORMATIE.

Programma niet zichtbaar op website
Het programma wordt pas op de dag van het toernooi zelf op de website zichtbaar. Indelingen worden wel eerder gepubliceerd. De contactpersonen krijgen ruim op tijd informatie over het toernooi digitaal toegestuurd.

Op maandag geen snelheidsmeter bij C-junioren
Helaas is het hockeyveld door onvoorziene omstandigheden op maandag niet beschikbaar. Daarom is er helaas geen snelheidsmeter voor de C-junioren beschikbaar. Onze excuses hiervoor.