Tijdens de toernooidagen is deze website geoptimaliseerd voor weergave op mobiele smartphones, tablets enz. Op deze manier kunt u tijdens het toernooi direct op ons sportcomplex en thuis de uitslagen volgen.

Negende Jan Schrama toernooi

In het pinksterweekeinde van 8, 9 en 10 juni 2019 organiseert V.V. Foreholte voor de negende keer het Jan Schrama toernooi. Een toernooi dat wordt gekenmerkt door een veelvoud aan deelnemende verenigingen uit de randstad, de enthousiaste inzet van zeer vele vrijwilligers, een gezellige sfeer rondom de velden en het horecaplein, de supersnelle presentatie van uitslagen en standen op beeldschermen en via deze website ook op smartphones, tablet en de computer thuis.
De sponsors zijn gevonden in de ING en de Vrienden van Foreholte, waarmee het financieel mogelijk is geworden om dit toernooi te organiseren.

Dit toernooi is vernoemd naar Jan Schrama die nadat hij jaren invulling had gegeven aan het jeugdvoorzitterschap een belangrijke functie binnen de materiaalcommissie vervult. Op de achtergrond besteedt hij al decennia lang veel tijd en energie aan onze vereniging.

Dit toernooi dragen we ook op aan de grote groep medewerkers die onze vereniging rijk is en die we bijzonder waarderen.

We wensen u een sportief toernooi toe en hopen dat u zult genieten van het verblijf op ons fantastische sportpark. Want daar doen we het met z'n allen voor.

Bekijk impressie van eerdere toernooien (youtube)

Jan Schrama Toernooi in vogelvlucht (youtube)

Overzicht deelnemende verenigingen